Обратен лизинг Обратен лизинг Обратен лизинг
Лизинг Лизинг Лизинг
Лизинг Лизинг Лизинг
Месечна рата
Финансиран износ
Учество
Рок на отплата
calculator_title_D calculator_title_T Обратен лизинг
Месечна рата
Финансиран износ
Рок на отплата

Лизинг на автомобили

Нудиме брзо и едноставно финансирање

на сите марки и модели!

Брзо и едноставно

Пополнете ја апликацијата

и ќе добиете одговор за 30 минути.

Без ограничување на староста на автомобилот

Лизинг на автомобили без

ограничување на нивната старост.

Минимално учество

Нудиме лизинг со учество од само 20%.

Обратен лизинг

Ако поседувате сопствено возило и имате потреба од пари!

Можете да добиете до 615,000 денари

и да продолжите да го управувате сопственото возило!

Аплицирајте онлајн

Пополнувањето на апликацијата одзема само неколку минути.

Ќе добиете одговор во рок од 30 минути.

Бесплатна проценка на автомобилот

Ние ќе извршиме бесплатна проценка на вашиот автомобил

и ќе Ви предложиме износ до 85% од вредноста на возилото.

Парите ќе ги добиете на Вашата трансакциска сметка

По потпишување на договор и регистрација на автомобилот

на наше име, парите ги добивате на Вашата трансакциска сметка.

Зошто да го избереме MOGO?

Работиме брзо
За да го заштедиме вашето време, користиме едноставени, лесни и брзи процеси за аплицирање и одобрување. Секоја апликација ја анализираме во рок од 30 минути.
Можете да ни ја дадете вашата доверба
Нам довербата веќе ни ја дадоа повеќе од 50,000 клиенти кои што склучија договори за лизинг на автомобили во 10 држави. Применуваме транспарентни услови и процедури за одобрување.
Клиентите секогаш имаат предност.
Задоволството на нашите клиенти е нашиот основен приоритет. Нашиот тим постојано се стреми кон подобрување на квалитетот на услугите.

Со задоволство ќе Ви помогнеме

Помош » Филијали »
Работно време: Понеделник - Петок, од 09:00 до 17:00 часот