02 277 5555 info@mogo.mk

Понеделник - Сабота 9:00-19:00

Service centers

Автомобилски кредити од Мого Авто Кредит

 • Кога посакувате да го возите Вашиот омилен автомобил, а немате трпение да чекате со месеци за да го поседувате
 • Кога посакувате да го возите Вашиот омилен автомобил, а немате трпение да чекате со месеци за да го поседувате

Како да се земе автомобил на кредит?

Одберете ја вашата омилена кола
Одберете колкав заем Ви е потребен и колкав да биде рокот на отплата
Испратете онлајн барање и добијте понуда за 30 минути
Склучете договор во Скопје, Тетово или Битола и возете веќе истиот ден

Повеќе информации

Услови:

 • Имаш наполнето 21 година
 • Дали одбравте Автомобил
 • Имате валидна лична карта

Ние го разгледуваме вашето барање

 • Одговор до 30 минути

Зошто Мого?

 • Брзина и ажурност: Само неколку минути по аплицирањето ќе добиете понуда за месечната рата и останатите детали
 • Нашите клиенти се дел од нашето големо европско семејство: Аплицирајте онлајн или посетете нè во нашите канцеларии
 • Се прилагодуваме на вашите потреби: Знаеме колку тежок знае да биде процесот на земање авто заем
 • Не носете дебела папка со документи: Доколку е потребно, ќе Ве побараме да ни испратите одреден документ
 • Употребете го онлајн калкулаторот: Со него сами одбирате каков кредит Ви е потребен. Нудиме до 1.000.000 денари на 84 рати
 • МОГО е интернационална компанија: Имаме клиенти во 16 земји, а проценката на возилата се врши по европски стандарди