02 277 5555 info@mogo.mk

Понеделник - Сабота 9:00-19:00

Service centers

Што претставува автомобилски кредит?

Ако сакате да купите автомобил, но го немате целосно потребниот износ и банките одбиваат да Ви дадат заем или Ви бараат премногу документи и време за да го разгледаат Вашето барање - Мого е вистинскиот партнер за Вас. Можете да го добиете Вашиот нов автомобил во рок од само еден ден!

Што претставува автомобилски кредит

Посакувате да купите автомобил ?
Одберете износ и период на отплата
Пополнете барање и добијте понуда
Потпишете договор во најблиската експозитура
Услови
- Да имате наполнето 21 година
- Да имате важечка лична карта
 
Како се аплицира за лизинг?

- Пополнете го барањето за кредит на www.mogo.mk 

- Лично во најблиската експозитура на МОГО 
Како да го дознаам одговорот ?
Неколку минути по поднесување на барањето за кредит ќе добиете предлог понуда со висина на месечна рата врз основа на цена на автомобилот, учество и рок на отплата коишто сте ги внеле. По првичниот одговор во случај на потреба, можеби ќе побараме да доставите дополнителни информации во Вашиот профил на корисник. По добивање на одобрувањето, имате рок од 2 дена да го потпишете договорот. По истекот на овој период ќе треба повторно да аплицирате.
 
Износ на средства и месечна рата
МОГО Кредити ќе направи бесплатна проценка за избраниот автомобил. Можете да аплицирате со минимално учество од 15%. На калкулаторот за кредит можете да одберете месечна рата според Вашите можности и потреби, максимален рок на отплата до 84 месеци и финансиран износ од 615.000,00 денари.
Отплата
Во Ваш интерес, при издавање фактура за секоја рата, ќе добивате SMS порака и известување на Вашата e-mail адреса како потсетник за претстојното плаќање. Имате можност за предвремена отплата на вкупниот долг.
Нашите специјалисти за грижа за корисници ќе ви помогнат да го пронајдете најсоодветниот план за отплата којшто одговара на Вашите потреби. Ако за времетраење на договорот сакате да го промените Вашиот план на отплата, ве молиме контактирајте со нашите специјалисти за грижа за корисници на тел.: 02277 5555 или на e-mail адресата: info@mogo.mk.
Доколку сметате дека не би можеле да го следите плаќањето на ратите предвидени со првичниот амортизационен план, контактирајте со нашите специјалисти за грижа за корисници за тие да Ви предложат посодветен амортизационен план во согласност со Вашите потреби.