Лизинг Лизинг Лизинг
Месечна рата
Финансиран износ
Учество
Рок на отплата
calculator_title_D calculator_title_T Обратен лизинг
Месечна рата
Финансиран износ
Рок на отплата

Лизинг на автомобили

Нудиме брзо и едноставно финансирање

на сите марки и модели!

Брзо и едноставно

Пополнете ја апликацијата

и ќе добиете одговор за 30 минути.

Без ограничување на староста на автомобилот

Лизинг на автомобили без

ограничување на нивната старост.

Минимално учество

Нудиме лизинг со учество од само 20%.

Обратен лизинг

Ако поседувате сопствено возило и имате потреба од пари!

Можете да добиете до 615,000 денари

и да продолжите да го управувате сопственото возило!

Аплицирајте онлајн

Пополнувањето на апликацијата одзема само неколку минути.

Ќе добиете одговор во рок од 30 минути.

Бесплатна проценка на автомобилот

Ние ќе извршиме бесплатна проценка на вашиот автомобил

и ќе Ви предложиме износ до 85% од вредноста на возилото.

Парите ќе ги добиете на Вашата трансакциска сметка

По потпишување на договор и регистрација на автомобилот

на наше име, парите ги добивате на Вашата трансакциска сметка.

Што претставува?

За да аплицирате за лизинг треба да ги исполнувате следниве услови:
Да имате наполнето 21 година
Да имате важечка лична карта
Да сте државјанин на Македонија
 
 

Ако ги исполнувате сите наведени услови, може да аплицирате за лизинг од MOGO. Не можеме да гарантираме дека ќе добиете одобрување само врз основа барањето. Ние ја проценуваме вашата финансиска стабилност, па затоа ги оценуваме и другите фактори, како на пример Вашите месечни приходи, отплатите на кредити и др.

Што претставува?

Основни параметри
Провизија и надоместоци
Основни параметри
Вид на лизинг Лизинг за автомобили
Минимален износ 30.750,00 ден.
Максимален износ 615.000,00 ден
Минимален рок на отплата 12 месеци
Максимален рок на отплата 84 месеци
Минимално учество 20% од вредноста на автомобилот
Старост на автомобилот Без ограничување
Провизија и надоместоци
Надомест за лизинг 2.5% + ДДВ
Провизија за одобрување 9500 + ДДВ
Надомест за предвремена отплата 15% + ДДВ

Со задоволство ќе Ви помогнеме

Помош » Филијали »
Работно време: Понеделник - Петок, од 09:00 до 17:00 часот