02 277 5555 info@mogo.mk

Понеделник - Сабота 9:00-19:00

Service centers

Ако имате сопствен автомобил и ви се потребни финансиски средства ! Кредит со залог

 • Добијте средства до 1,000,000 МКД
 • Аплицирај само со лична карта
 • Поплнете го формјуларот онлајн
 • Бесплатна порценка на вашиот автомобил
 • Добијте средства до 1,000,000 МКД
 • Аплицирај само со лична карта
 • Поплнете го формјуларот онлајн
 • Бесплатна порценка на вашиот автомобил

Залог на автомобил - како функционира?

Одлучете колку средства Ви се потребни
Испратете онлајн барање и добијте одговор за најмногу 30 минути
Проценка на вредноста на вашата кола ќе извршат стручни лица
Подигнете ја вашата позајмица на пари и продолжете да го возите својот автомобил

Повеќе информации

Услови:

 • Имате наполнето 21 година
 • Имате сопствен автомобил
 • Имате валидна лична карта
 • Спремни сте да склучите договор

Ние го разгледуваме Bашето барање:

 • Ги анализираме податоците кои сте ни ги испратиле
 • Доставуваме одговор на Вашето барање за кредит за највеќе 30 минути
 • Добивате ненаменски кредит без премногу чекање
 • Ги добивате средствата веќе истиот ден

Зошто Мого?

 • Брзо и едноставна проценка на вашиот автомобил - По одобрувањето, парите ги добивате истиот ден
 • Едноставно аплицирање за кредит - Внесете ги потребните податоци во формата за аплицирање и чекајте повик од нашите агенти
 • Европски вредности - Проценката на автомобилот се прави според европски систем, а добивате до 85% од вредноста на автомобилот
 • Наједноставен залог на кола - Без жиранти или какви било документи. Треба само да имате 21 година, автомобил и лична карта
 • Одберете услови на финансирање - Залогот на автомобил овозможува да подигнете до милион денари за еден работен ден
 • Продолжете да го возите вашиот автомобил - МОГО не Ве ограничува околу неговата употреба иако сте го ставиле под залог