calculator_title_D calculator_title_T Обратен лизинг
Месечна рата
Финансиран износ
Рок на отплата
Лизинг Лизинг Лизинг
Месечна рата
Финансиран износ
Учество
Рок на отплата

Обратен лизинг

Ако поседувате сопствено возило и имате потреба од пари!

Можете да добиете до 615,000 денари

и да продолжите да го управувате сопственото возило!

Аплицирајте онлајн

Пополнувањето на апликацијата одзема само неколку минути.

Ќе добиете одговор во рок од 30 минути.

Бесплатна проценка на автомобилот

Ние ќе извршиме бесплатна проценка на вашиот автомобил

и ќе Ви предложиме износ до 85% од вредноста на возилото.

Парите ќе ги добиете на Вашата трансакциска сметка

По потпишување на договор и регистрација на автомобилот

на наше име, парите ги добивате на Вашата трансакциска сметка.

Лизинг на автомобили

Нудиме брзо и едноставно финансирање

на сите марки и модели!

Брзо и едноставно

Пополнете ја апликацијата

и ќе добиете одговор за 30 минути.

Без ограничување на староста на автомобилот

Лизинг на автомобили без

ограничување на нивната старост.

Минимално учество

Нудиме лизинг со учество од само 20%.

Што претставува?

За да аплицирате за обратен лизинг (Leaseback) треба да ги исполнувате следниве услови:
Да имате наполнето 21 година
Да поседувате сопствен автомобил
macedonia_flag_icon
Да сте државјанин на Македонија
Да имате важечка лична карта
Да поседувате трансакциска сметка во некоја од банките

Ако ги исполнувате сите наведени услови, може да аплицирате за обратен лизинг (Leaseback) од MOGO. Не можеме да гарантираме дека ќе добиете одобрување само врз основа на барањето. Ние ја проценуваме Вашата финансиска стабилност, па затоа ги оценуваме и другите фактори, како на пример Вашите месечни приходи, отплатите на кредити и др.

Што претставува?

Основни параметри
Провизија и надоместоци
Основни параметри
Вид на лизинг Обратен лизинг на автомобил
Минимален износ 30.750,00 ден.
Максимален износ 615.000,00 ден
Минимален рок на отплата 12 месеци
Максимален рок на отплата 84 месеци
Провизија и надоместоци
Надомест за лизинг 2.5% +ДДВ
Провизија за одобрување 9500 + ДДВ
Надомест за предвремена отплата 15% + ДДВ

Со задоволство ќе Ви помогнеме

Помош » Филијали »
Работно време: Понеделник - Петок, од 09:00 до 17:00 часот